Doe mee aan de challenge
Eerder opstaan voor meer geluk

1 week
2 t/m 8 aug

When?

2 t/m 8 aug

What?

De dag beginnen
Voor jezelf

Where?

Wat jij wil!

+ ontvang iedere dag een e-mail met een oefening die bijdraagt aan jouw geluk

Breng meer positiviteit en geluk in je leven door heel simpel: eerder op te staan en de dag te beginnen met iets voor jezelf. Niet als eerst denken aan wat je zou ‘moeten’ maar wat je zou willen. Je dag positief beginnen draagt bij aan een gelukkiger gevoel voor de rest van de dag!

Maak geluk minstens zo belangrijk als iedere dag je tandenpoetsen,
want was is er belangrijker dan gelukkig zijn?

WAT?

  • 1 week lang; 2 t/m 8 augustus 
  • Dagelijks iets eerder opstaan dan normaal: van 5 minuten tot een uur, wat jij wilt!
  • Om iets voor jezelf te doen
  • De avond van tevoren ontvang je per mail een korte oefening die je de volgende ochtend kunt doen, maar voel je niet verplicht;
  • Beginnen met iets waar jij blij van wordt! Het maakt niet uit wat dat is! Een boek lezen, een wandeling maken, sporten, uitgebreid koffie drinken, je nagels lakken, mediteren, even niks, uitgebreid douche, tekenen, je intenties opschrijven van de dag.. 
  • Niet iets doen omdat een ander het verwacht, maar gewoon voor jezelf.

Nog iets dieper in op the WHY…

Ik merk dat weinig mensen dagelijks werken aan hun geluk. Veel mensen voelen wel dat eraan werken goed zou zijn, maar tóch doen ze het niet. Of je je nu helemaal happy voelt of niet, werken aan je geluk zou altijd op nummer 1 moeten staan. Een van mijn goals is echt om werken aan je geluk minstens zo belangrijk te maken als je tanden poetsen (mag hopen dat je dit iedere dag doet;)). Want wat is er belangrijk dan gelukkig zijn..?

We doen alles in het leven omdat we denken dat dat ons gelukkig maakt. Je baan, nieuwe kleren, een fijn huis en zelfs het helpen van anderen. In the end doen we het omdat we denken daar gelukkig van te worden. Maar is dat wel zo? Gelijk een eerste vraag om over na te denken! Maar goed, dat is niet perse waar de challenge om draait. De challenge draait om je dag te beginnen met tijd voor jezelf nemen en voor wat jou gelukkig maakt zodat je dit meer kunt doorzetten in de rest van je dag!

Ook al doe je het maar 5 minuten: stel je zou 5 minuten iets doen wat jou een VERSCHRIKKELIJK gevoel geeft, wat voor impact zou dat hebben op jouw dag? Zo is het ook met iets wat je heel gelukkig maakt. Door even stil te staan bij jou geluk, zal je je de rest van de dag ook positiever voelen, en dat is heerlijk, toch? 

En het leuke van de challenge is dat we het samen doen. Ik support je door iedere dag een oefening te sturen die je kunt doen ter inspiratie en je mag mij gedurende de week altijd een berichtje sturen voor vragen waar je tegenaan loopt & support! Ook zal ik op Instagram en via de e-mails mijn ervaring delen. Nu sta ik iedere dag al eerder op voor mezelf, maar mijn challenge wordt om iets te doen waar ik echt rustig van wordt! Dus even mediteren of wandelen i.p.v. direct in de let’s go modus (ga nu bijv. vaak sporten eerst). 

Maar ik wil ook weten wat jij doet! Post het op Instagram, tag mij dagelijks via @goheartflowhard en zo motiveren we meer mensen om te hun dag te beginnen met iets wat ze gelukkig maakt!

Ken je vrienden, collega’s of familie die ook mee willen doen? Misschien wil je zelfs wel samen ’s ochtends iets doen? Deel het ook met hen en ondervind samen wat het jullie brengt. 

Ik doe gratis mee!