Coach Traject

Uitgebreid traject met intensieve 1-op-1 coaching, maar ook keuze uit volledig online

Coach jezelf

Coach Jezelf

Laat ik beginnen met: waarom coach jezelf? Want ik ga jou toch coachen? Ja en nee. 

Alles zit in al in je, je mag alleen terugkomen bij wie je werkelijk bent. Ergens weet je dit, maar er is van alles wat je hiervan afleidt. En dat is precies de sleutel naar gelukkig(er) leven. Vinden wie jij werkelijk bent, want werkelijk bij je past. Een coach kan je hierbij helpen, maar je gaat het uiteindelijk zelf doen. Dit is ook hoe ik het traject insteek. Jij gaat het doen, ik ga je begeleiden. 

Je kunt het traject op 2 manieren volgen. Volledig online of in combinatie met intensieve 1-op-1 coachsessies (videocall). Ik heb een uitgebreide online training gemaakt met 10 modules waarmee je wekelijks (of op eigen tempo) aan de slag gaat. Deze training bevat uitgebreide video’s, een handboek en een werkboek met opdrachten. Na een kennismaking ontvang je de login en plannen we de coach sessies. Je kunt er ook voor kiezen om alleen de online training te doen zonder coach sessies. Je kunt altijd later alsnog een coach sessie bijboeken. 

Kom terug bij..

De basis – jouw eigen waarheid, het proces van zelfontwikkeling en de holistische kijk op het leven.

Jezelf kennen – trauma’s & mini trauma’s, je comfortzone, de kracht van keuzes maken, identiteit, jouw inner being en het ego. 

Zelfliefde – jezelf liefhebben, 100% verantwoordelijkheid nemen over je eigen leven.

De wet van aantrekking / Law of Attraction – Wat is de wet van aantrekking? Hoe werkt het en hoe kun jij het gebruiken?

Wat is jouw waarheid? – Ontdek jouw overtuigingen en hoe dit jouw realiteit vormt, laat los wat je niet meer dient en verander dit in hoe het wél voor je werkt. Want ‘hoe het hoort’ bestaat eigenlijk niet. Dat is allemaal ooit bedacht. 

All we have is now – De kracht van in het nu leven gecombineerd met ontdekken wat jouw ultieme droom/doel. In het nu zo gaan leven dat je deze werkelijkheid gaat creëren. Feel the fear and do it anyway!

Body, mind, soul – Vage klachten? Wat willen jouw lichaam en emoties je nou precies vertellen?

Je omgeving & grenzen stellen – Hoe zorg je dat je jouw eigen pad volgt en dit ook matcht met je omgeving? Dingen moeten, of willen?

Coach jezelf! in het dagelijks leven. 

In het hele traject staat voelen centraal. Voelen wat werkt voor jou.

 

Wil je antwoord op vragen als..

Hoe zou ik zijn als ik altijd helemaal mezelf zou durven zijn? Als ik écht zou durven voelen wat er is? Mijn eigen waarheid zou (h)erkennen, leven en uiten onafhankelijk van wat ‘normaal’ is en ‘hoe het hoort’?

Wat zou ik doen als ik zou geloven dat ik alles kan bereiken wat ik wil in het leven?|

Voel ik mijzelf 100% gelukkig?

Leef ik vanuit angst (wat als…) of vanuit vertrouwen? Heb ik een positieve of negatieve mindset? Denk ik vanuit tekort of vanuit overvloed?

Durf ik te leven vanuit wie ik werkelijk ben? Wie ben ik werkelijk?

Waarom doe ik wat ik doe?

Investeer dan in jezelf!

Jezelf ontwikkelen begint met een stukje investeren in jezelf, in je persoonlijke ontwikkeling. Hiermee zeg je dat je het waard bent om in jezelf te investeren. Ik merk dat iedereen die dit traject doet / investeert in zulke momenten, alleen al baad hebben bij het feit dat ze deze me-time ”verplicht” nemen. Je geeft een JA naar jezelf toe en die energie zet al van alles in beweging. Wat mij betreft is dit het allermooiste waar je in kunt investeren. De enige met wie je altijd bent, ben jij. Daarom is in jezelf investeren zo mega belangrijk. Je baan of bedrijf kan wegvallen, je vrienden, je huis, maar de kennis in jezelf houd je (in principe) altijd! Hoe ik het zie: wanneer je besluit om een aankoop te doen op het gebied van zelfontwikkeling, is dit het begin van een stukje liefde naar jezelf. Dat betekent natuurlijk niet dat je perse dit traject moet doen, het moet namelijk bij je passen en de enige die dat kan aanvoelen ben JIJ! Mocht je wél interesse hebben, super leuk!

Hierbij een overzicht van de prijzen (alle prijzen zijn inclusief BTW) en betaling in 3 of 6 termijnen is mogelijk.

WAT
– Traject van 10 uitgebreide modules over bovenstaande onderwerpen. 
– Toegang tot online training Coach Jezelf met video’s, een uitgebreid handboek en een werkboek met opdrachten.

– 10 digitale coach sessies van 45 min tot 1 uur 

Volledig traject €699,- 

Je kunt er ook voor kiezen om alleen de online variant  te doen. Indien gewenst doe ik wel een (gratis) kennismaking en geef ik wat extra uitleg!

Prijs online training:
€249,- 

Mocht je dan toch een coachcall willen is dat mogelijk!

De coachcalls zijn ook los te koop en flexibel in te plannen:

De prijs per sessie (digitaal van ongeveer een uur) is €65,-

Mocht je het net anders willen? Neem even contact met mij op en dan kijk ik wat ik kan doen!

Ik zeg JA tegen mezelf!

Wat goed dat je bereid bent de stap te zetten terug te komen bij de werkelijke jij, dat je er klaar voor bent om 100% verantwoordelijkheid te nemen over je leven. Door alleen al deze stap te zetten, zet je een transitie in gang. Soms zelfs de grootste. Je geeft commitment en erkenning aan jezelf namelijk. Je zegt ja tegen een investering in jezelf, je zegt ja, ik ben dit waard! En daarmee een dikke JA tegen jezelf en houden van jezelf.

Ik heb super veel zin om met je aan de slag te gaan! Schrijf je in middels het formulier. Op werkdagen neem ik binnen 24 uur contact met je op!