#COACHJEZELF traject

Uitgebreid traject met intensieve 1-op-1 coaching, maar ook keuze uit volledig online

Coach jezelf

#COACHJEZELF traject

Ik was niet dood ongelukkig, had geen burn-out en leefde een goed leventje. Echter was ik vaak onrustig en vond ik het moeilijk om dátgene te vinden wat ik echt wilde. Ik wilde namelijk niet akkoord gaan met een ‘prima’ leven, maar een fantastisch leven! Ja, daar horen downs bij en dat is oké. Maar dankzij zelfontwikkeling besefte ik mij steeds meer: ik kan ALLES bereiken wat ik wil in dit leven. Ik volg nu mijn hart en intuïtie en  wat brengt dit mij veel. Ik wil dit iedereen leren. Hoe jij je in het nu gelukkiger kunt voelen door o.a. op dagelijkse basis te luisteren naar je hart en intuïtie en daarmee jouw droomleven te creëren. Wat mij betreft start dit alles met wat ik je leer in mijn (online) #coachjezelf traject.

Het traject is intensief en wekelijks hebben we een digitale coachsessie (videocall). Ik heb een uitgebreide online training gemaakt met 10 modules waarmee je wekelijks aan de slag gaat. Deze training bevat uitgebreide video’s, een handboek en een werkboek met opdrachten. Na een kennismaking ontvang je de login en plannen we de coach sessies. Je kunt er ook voor kiezen om alleen de online training te doen zonder coach sessies. Je kunt altijd later alsnog een coach sessie bijboeken. 

Tijdens de coachsessies is het ook mogelijk dat in kaartje(s) trek op bepaalde onderwerpen mocht je dat leuk vinden!

Leer..

De basis – jouw eigen waarheid, het proces van zelfontwikkeling en de holistische kijk op het leven.

Jezelf kennen – trauma’s & mini trauma’s, je comfortzone, de kracht van keuzes maken, identiteit, jouw inner being en het ego. 

Zelfliefde – jezelf liefhebben, 100% verantwoordelijkheid nemen over je eigen leven.

De wet van aantrekking / Law of Attraction – Wat is de wet van aantrekking? Vraag & het wordt gegeven. Wat als het niet LIJKT te werken? 

Wat is jouw waarheid? – Overtuigingen, van overtuiging naar realiteit, NLP, je eigen waarheid, wat houdt je tegen? ”Ik ben niet goed genoeg”, oude overtuigingen onderzoeken en loslaten, veranderen van jouw waarheid en affirmaties.

All we have is now – Start before you’re ready, doelen en ambities en tips om álles te bereiken wat je wilt.

Body, mind, soul – Wat willen jouw lichaam en emoties je vertellen? 

Je omgeving & grenzen stellen – your triggers are your teachers, mijn omgeving begrijpt mij niet + tips, grenzen stellen, dingen ‘moeten’ en wat zijn jouw grenzen?

Coach jezelf in daily life

 

Investeer in jezelf..

Jezelf ontwikkelen begint met een stukje investeren in jezelf, in je persoonlijke ontwikkeling. Hiermee zeg je dus eigenlijk al dat je het waard bent om in jezelf te investeren. Ik merk dat alle coachees die dit traject doen alleen al baad hebben bij het feit dat ze deze me-time ”verplicht” nemen. Je geeft een JA naar jezelf toe en dat voelen ze direct. Wat mij betreft is dit het allermooiste waar je in kunt investeren.. De enige met wie je altijd bent, ben jij. Daarom is in jezelf investeren zo mega belangrijk. Je baan of bedrijf kan wegvallen, je vrienden, je huis, maar de kennis in jezelf houd je (in principe) altijd! Hoe ik het zie: wanneer je besluit om een aankoop te doen op het gebied van zelfontwikkeling, is dit het begin van een stukje liefde naar jezelf. Dat betekent natuurlijk niet dat je perse dit traject moet doen, het moet namelijk bij je passen en de enige die dat kan aanvoelen ben JIJ! Mocht je wél interesse hebben, super leuk!

Hierbij een overzicht van de prijzen (alle prijzen zijn inclusief BTW) en betaling in 3 of 6 termijnen is mogelijk.

WAT
– Traject van 10 uitgebreide modules over bovenstaande onderwerpen. 
– Toegang tot online training Coach Jezelf met video’s, een uitgebreid handboek en een werkboek met opdrachten.

– 10 digitale coach sessies van 45 min tot 1 uur 

Volledig traject €599,- (t.w.v. 899,-)

Je kunt er ook voor kiezen om alleen de online variant  te doen. Indien gewenst doe ik wel een (gratis) kennismaking en geef ik wat extra uitleg!

Prijs online training:
€249,- 

Mocht je dan toch een coachcall willen is dat mogelijk!

De coachcalls zijn ook los te koop en flexibel in te plannen:

De prijs per sessie (digitaal van ongeveer een uur) is €65,-

Mocht je het net anders willen? Neem even contact met mij op en dan kijk ik wat ik kan doen!

Ik zeg JA tegen mezelf!

Wat goed dat je de stap zet jezelf beter te leren kennen, dat je er klaar voor bent om 100% verantwoordelijkheid te nemen over je leven. Door alleen al deze stap te zetten zet je een transitie in gang. Soms zelfs de grootste.. Je geeft commitment en erkenning aan jezelf namelijk. Je zegt JA tegen een investering maken in jezelf, je zegt JA ik ben dit waard en daarmee een dikke JA tegen jezelf en houden van jezelf.

Ik heb super veel zin om met je aan de slag te gaan! Schrijf je in middels het formulier. Op werkdagen neem ik binnen 24 uur contact met je op!