Life Coaching

Weet je niet wat je werkelijk wil? Voel je weinig vrijheid om je eigen keuzes te maken? Laat je je enorm lijden door wat jouw omgeving ergens van vindt? Hunker je naar meer vrijheid? Wil je niet akkoord gaan met ‘prima’? Vind je het moeilijk om voor jezelf te kiezen? Voel je je soms anders dan anderen? Voel je je onrustig over de toekomst? Heb je vage lichamelijke klachten? Voel je dat er ontzettend veel potentie in je zit die er nog niet helemaal uitkomt? 

Ontdek de antwoorden op al deze vragen en meer. Leer hoe je hier zélf en vooral op jouw manier verandering in brengt. Niet alleen op korte termijn, maar handvaten voor het leven.

01

1-1 online sessie

 

Tijdens een 1-op-1 sessie duiken we in jouw grootste thema’s. Wat speelt er bij jou momenteel? Waarom doe jij wat je doet en dient dit jou eigenlijk wel? Wat wil jij bereiken in het leven en wat weerhoudt je ervan hiervoor te gaan? Wat zit hieronder? Hoe kun je dit veranderen?

02

Coach Jezelf Traject

 

Een uitgebreid traject van 10 modules met video’s, een handboek en opdrachten.

Je kunt hem volledig op eigen tempo online doen, maar zoek je net iets meer diepgang en een stok achter de deur? Kies dan voor het VIP pakket met 10 persoonlijke coachsessies erbij!

Coach Jezelf Traject

 

Tarot kaarten

03

Kaartje leggen (Tarot en andere kaarten)

 

Kaarten geven een prachtige opening van een gesprek. Of je nou gelooft in ‘toeval’ of niet: het brengt onverwachtse inzichten.