Coaching

Ben ik de juiste persoon voor jou?
De enige die dit voelt ben jij..

Voelt het goed? Doen! Neem contact met me op. Voelt het niet goed? Niet doen! Zo simpel is het.

Ik bied verschillende vormen en trajecten van coaching aan, maar voor al mijn aanbod geldt dat ik het belangrijk vind dat wij bij elkaar passen. Iedere coach /therapeut werkt volgens zijn of haar eigen visie. Het is belangrijk dat dit aansluit bij jou en dit doe je door te voelen of de persoon bij je past. 

Iedereen heeft zijn of haar eigen waarheid en dat is een van de belangrijkste uitgangspunten tijdens mijn coaching. Ik leg je niets op. Jij voelt wat juist is voor jou. Mijn enige taak is jou te helpen om dichterbij de echte jij te komen en te durven luisteren naar dit gevoel.

Jouw innerlijke wijsheid weet alles al, ik help je heel graag tot de kern te komen. 

Voelt het goed?

Bekijk mijn aanbod!

Coach jezelf traject

Van intensieve, wekelijkse coaching tot alleen een online training!

Kaarten

Bekijk de verschillende kaartleggingen die ik bied

Workshops

Bekijk mijn aanbod aan workshops!

1-op-1 coaching

Bekijk mijn aanbod voor 1-op-1 coaching

Voor mensen die voelen dat er meer is..

Ik richt mij voornamelijk op mensen die voelen dat er meer in het leven is. 

Misschien voel je je momenteel niet happy of ben je best oké, maar voel je dat dat niet jouw taak hier op aarde is. Je wilt meer. Misschien weet je al wat dat is en heb je tools nodig dit te durven, of wil je dit ontdekken.

Je wilt super gelukkig en succesvol zijn. Je wilt 100% van jezelf houden. Je bent bereid 100% verantwoordelijkheid te nemen voor alles in je leven. Je wilt zelf het heft in handen nemen. Je wilt grenzen kunnen stellen. Je wilt je zo min mogelijk aantrekken van anderen, je niet laten tegen houden in je dromen. Je hebt een overvloed aan liefde in je en wilt deze geven aan anderen maar vooral ook aan jezelf. Je weet dat je goed bent zoals je bent maar wilt dit ook 100% voelen. Je wilt 100% vertrouwen hebben in alles wat je doet. Je wilt naar je verleden kijken om te zorgen dat je ervaringen geen beperking zijn, maar een verruiming. 

Herken jij je hierin? Laten we kennismaken