Tarot kaarten

Kaarten leggen

Het aller mooiste aan kaarten vind ik dat het veel inzichten geeft. Het legt onderwerpen bloot die spelen waar je je (soms) zelf niet van bewust bent. Het zorgt voor een onverwachtse invalshoek op een specifiek thema of in het algemeen. Het opent een gesprek en je hart. Of je er nu in ‘gelooft’ of niet, het kan je een uitkomst bieden. Zelf werk ik met verschillende soorten kaarten.

Onderstaand vind je een aantal opties.

 

Tarot

Tarotkaarten zijn iets magisch. Ik bied ontzettend veel verschillende soorten leggingen. Van een algemene legging over jouw complete leven op dit moment tot een dilemmalegging (Ja of Nee) tot een legging op een specifiek onderwerp (Hoe moet ik verder met X…?) 

Voor een legging van een uur reken ik €60,-

Heb je interesse of wil je meer informatie over tarot, stuur mij een berichtje! 

Vrouwelijke ziel

Ik werk met verschillende kaarten, maar de kaarten van de vrouwelijke ziel  gebruik ik veel. Ik gebruik het als uitgangspunt voor een coach sessie.  

Uitleg kaarten..

Om het heilige vrouwelijke bewust te uiten, moeten we ontsnappen in de stroom van het leven en erop vertrouwen dat de dingen tot ons zullen komen als de tijd er rijp voor is. I.p.v. proberen om dingen te laten gebeuren door harder aan te dringen of meer te doen, moeten we onze intuïtie volgen en handelen als we ons daar echt geïnspireerd toe voelen. Intuïtie, vertrouwen, ontvangen en toelaten zijn allemaal sleutels om het heilige vrouwelijke te uiten. De kaarten werken volgens de wet van synchroniciteit: ze weerspiegelen datgene wat aanwezig is, ongeacht of je daar op het moment van legging mee bezig bent. Op de kaarten staan affirmaties geschreven in het ‘ik ben’, deze kun je gebruiken (en dagelijks zeggen) voor extra kracht. 

Je kunt een open vraag stellen of vertrouwen op wat komt. 

Ik bied hierin verschillende opties aan:

Via whatsapp/e-mail. Stel je zit nú met iets en wilt graag inzicht. Ik trek een kaartje voor je en geef advies. €14.99,- inclusief BTW.        

Digitale afspraak We plannen een digitale afspraak in (45/60 min), ik trek een of meerdere kaartje(s) voor je en we gaan hierover in gesprek. €50,- inclusief BTW. M.u.v. de eerste keer! Dan reken ik €40,- 

Persoonlijk consult We plannen een afspraak (45/60 min), trekken een of meerdere kaarten voor verschillende onderwerpen en gaan hierover in gesprek. Prijs €60,- inclusief BTW. 


Ik wil graag een kaartlegging..